Despre Mine

Dragi concetăţeni, mă numesc Ionescu Constantin, am 38 de ani, sunt fost ofiţer de poliţie, actualmente antreprenor în agricultură, soţ, tatăl a 2 fetiţe.

Am hotărât să intru în politică strict pentru dezvoltarea oraşului în care m-am născut, am copilărit şi trăiesc.

Împreună cu dvs. şi cu echipa de consilieri pe care o am putem face din Ştefăneşti un oraş european.

Deşi am fost oraşul cu cei mai mulţi parlamentari într-un mandat, investiţiile majore au stagnat în Ştefăneşti, aşa că vă propun ca împreună să punem umărul la reconstruirea oraşului în care trăim.

Vă aşteptăm alături de noi cu propuneri şi sugestii, atât la sediul partidului PRO Ştefăneşti, cât şi online pe Constantinionescu.ro sau pe profilul de Facebook (DISPONIBIL AICI).

Născut în Ştefăneşti, pentru Ştefăneşti

Care este direcţia adoptată?

Principala direcţie vizează infrastructura oraşului, care de-a lungul celorlalte administraţii a ajuns la un nivel deplorabil.

Eforturile se vor concentra pe demararea rapidă a investiţiilor în infrastructură, atât din fonduri proprii şi naţionale cât şi din fonduri europene pentru marile proiecte.

Din ce domeniu provin?

Sunt fost ofiţer de poliţie, actualmente antreprenor în agricultură unde facem eforturi să păstrăm terenurile agricole la un nivel de performanţă european, evitând astfel înstrăinarea acestora către cetăţenii străini.

Avantajele mele:

Avantajul meu în faţa celorlalţi candidaţi este dat de faptul că nu am mai făcut politică până în prezent, deci nu sunt legat politic decât de oraşul Ştefăneşti.

Pot, aşadar, să îmi pun tinereţea şi priceperea dobândită în afaceri în slujba cetăţenilor, eşecul pentru mine nefiind o opţiune.